Huisje 51

Dit kamphuisje is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze badkamer is bereikbaar via de slaapkamer met een smal tweepersoons bed. In de andere slaapkamer staat een stapelbed. De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Het houten huisje, voorzien van gasverwarming, is eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is er een kooktoestel en koelkast (met vriesvakje). Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen.

Huisje 51 is een aanrader voor de budgetvakantieganger die back-to-basic kiest met een basis aan voorzieningen, een gezellig knus houten vakantiehuisje. Het betegelde terrasje met tuinmeubilair is uitermate geschikt om lekker te barbecueën en/of een vuurkofje neer te zetten.

Online Reservering kamphuisje 51: klik hier

Dit 4-persoons huisje is simpel maar beschikt over alle benodigde dingenDe Plattegrond van huisje 51 

In de woonkamer van het huisje zit een ruime open keukenDe eerste slaapkamer beschikt over een tweepersoons bedDe tweede slaapkamer beschikt over een stapelbed