Huisje 55

Huisje 55 is gelegen aan het einde van het pad dat rechts achter de kantine langs loopt. Het is een knus klein houten huisje met een woonkeuken, een slaapkamer en een badkamertje met douche, wastafel en toilet. Deze badkamer is bereikbaar via de slaapkamer met een smal tweepersoons bed. Het bed is voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Het houten huisje, voorzien van gasverwarming, is eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is een kooktoestel en koelkast (met vriesvakje). Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met twee stoelen en 2 rotan stoeltjes.

Huisje 55 is een aanrader voor de budgetvakantieganger die back-to-basic kiest met een basis aan voorzieningen, een gezellig knus houten vakantiehuisje. Er is een kleine veranda en een betegeld terrasje met tuinmeubilair.

Reservering kamphuisje 55: klik hier

Huisje 55 is een mooi klein huisje gelegen aan de bosrandDe plattegrond van huisje 55De woonkamer, met een kleine doch efficiënte keukenDe woonkamer heeft ook een eettafeltje en een zithoekHier ziet u een beetje een overzicht van de inrichting van huisje 55