Huisje 59

Een van de oudere huisjes is een aantal malen waaronder in 2012 gerenoveerd. Het houten kamphuisje heeft een kleine veranda met een tafel en drie stoelen. Het huisje is geschikt voor 2 personen. Er is een slaapkamer met een smal tweepersoonsbed en in de woonkeuken staat een slaapbankje. Het bed is voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie. De badkamer is te bereiken vanuit de slaapkamer. Er is een douche, toilet en wastafel aanwezig.

Het houten huisje, voorzien van gasverwarming, is eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is een gasfornuis en een koelkast (met vriesvakje). Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen en een slaapbankje.

Huisje 59 is een aanrader voor de budgetvakantieganger die back-to-basic kiest met een basis aan voorzieningen. Buiten bevindt zich een betegelde veranda, met eenvoudig tuinmeubilair.

Reserveren huisje 59: klik hier

Dit knusse 2-persoons huisje heeft een mooie overdekte veranda

De plattegrond van huisje 59

In de ruime open keuken kunt u naar hartelust koken Op de overdekte veranda kunt u 's avonds mooi nagenieten van de dag De woonkamer beschikt over een eettafel en een 2-persoons slaapbank