Boscaravan 68

Deze houten stacaravan is de middelste in een rijtje van drie caravans die zich bevinden langs het pad dat door het bos naar de jaarplaatsen leidt. De caravan is praktisch ingedeeld en heeft naast een woonkamer met keuken, een badkamer met wastafel (geen douche) en toilet en twee slaapkamers. Buiten is er een klein terras met tuinmeubilair.

De keuken is volledig ingericht met oven, koelkast met vriesvak, een magnetron, een vier pits gasstel en een koffiezetapparaat. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies en kookgerei.

De stacaravans hebben een ruimere inrichting dan de kamphuisjes, met veel bergruimte.
Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Boscaravan 68 is uitermate geschikt voor mensen die de luxe van een stacaravan wensen, maar die de douches van de camping gebruiken. Er is wel warm water en een wastafel in de badkamer aanwezig.

Deze boscaravan kan niet online geboekt worden. Voor beschikbaarheid belt of mailt u de receptie.

Deze houten stacaravan is de middelste in een rijtje van drie caravans die zich bevinden langs het pad dat door het bos naar de jaarplaatsen leidt.