Stacaravan 50 (3 slaapkamers)

Comfort en Gemak voor Uw Vakantie

Stacaravan 50, een aanwinst van het Franse merk IRM, biedt een comfortabel verblijf op onze camping met zijn 3 slaapkamers en praktische inrichting. Een gezellige zithoek, een eettafel met uitbreidingsmogelijkheden, en veel opbergruimte maken het interieur compleet. Voor uw gemak zijn de douche en het toilet gescheiden gehouden en kunt u genieten van de buitenlucht op een privéterras met tuinmeubilair.

De keuken is uitgerust met alle gemakken om uw verblijf soepel te laten verlopen. Het bevat een grote koelkast, een magnetron, een gasstel met vier pitten en een koffiezetapparaat. Bestek, servies, en kookgerei zijn volledig voorzien voor uw culinaire behoeften.

  • De hoofdslaapkamer beschikt over een comfortabel tweepersoonsbed (140cm x 190cm) met directe toegang tot de badkamer en kleedruimte.
  • Twee andere slaapkamers zijningericht met twee eenpersoonsbedden (80cm x 190cm) elk, compleet met dekbedden en kussens.

De stacaravans Super Titania3 van IRM onderscheiden zich door een luxere en modernere inrichting dan traditionele kamphuisjes, ideaal voor groepen tot ongeveer 20 personen in combinatie met caravans 52, 53 en 54. Belangrijk: huisdieren zijn niet toegestaan en er is bewust gekozen voor een TV-vrije omgeving, waarbij gratis Wifi wel beschikbaar is voor alle gasten.

  • Het huren van lakenpakketten is optioneel en kan (graag op voorhand) via de receptie geregeld worden.

Stacaravan 50 reserveren: klik hier