Kampwinkel

Op ons terrein bevindt zich een kleine kampwinkel met een divers assortiment, het is het groene gebouwtje naast de receptie. Er zijn variable openingstijden. In het hoogseizoen is het winkeltje elke ochtend en elke middag geopend. De openingstijden worden aangegeven op het infoblad dat u bij aankomst krijgt en op de winkeldeur zelf. In het laagseizoen verhuist een deel van het assortiment naar de receptie en is de winkel op verzoek geopend binnen de openingstijden van de receptie.

Brood
In het hoogseizoen is er elke dag vers brood op bestelling. In het laagseizoen kan er voor dinsdag en woensdag geen brood besteld worden. De bestellijst voor het brood (dag van te voren bestellen) ligt tijdens openingstijden in de winkel, anders op de receptie. U heeft de keuze uit wit, bruin of meergranenbroden, stokbrood, harde bolletjes, zachte puntjes, croissants en chocolade croissants.

In het assortiment van de kampwinkel treft u zuivel en conserven, pasta, sauzen, kruiden, ontbijtspullen, zoet-en hartig beleg, toilet- en campingartikelen, Campingaz artikelen, speelgoed, snoep, etc. en is er de mogelijkheid tot invriezen van koelelementen (€ 0,30 per element)

Winkel 

In de kampwinkel kunt u ook terecht voor een aantal verse groenten, zuivel en conserven drank, toilet- en campingartikelen, campinggaz, speelgoed, snoep, etc. U heeft de keuze uit wit, bruin of meergranenbroden, stokbrood, harde bolletjes, zachte puntjes, croissants en chocolade croissants. Ook kunt u terecht voor allerlei benodigdheden voor een geslaagde barbecue.

De openingstijden van de kampwinkel zijn in 2023:

Laagseizoen op aanvraag tijdens openingsuren van de receptie
Tussenseizoen 9.00 – 11.00 uur daarna op aanvraag
Hoogseizoen: 8.30 – 11.00 uur en 16.00 – 18.00 uur