Sportveld

Welkom op ons sportveld dat direct voor het huis met de receptie ligt! Hier is de perfecte plek om al uw energie los te laten en te genieten van diverse sportactiviteiten.

Mogelijkheden op het sportveld

● Twee tafeltennistafels - batjes en balletjes kunt u kopen in onze winkel of lenen bij de receptie tegen een borg.

● Er is een volleybalveld beschikbaar waar we af en toe een toernooi organiseren, maar u kunt er ook zelf met een groepje spelen. Volleyballen zijn te leen bij de receptie.

● In de zomer organiseren we, als het weer het toelaat, wekelijks een kampvuur in samenwerking met het activiteitenteam.

● Daarnaast vindt u een klein voetbalveldje met twee doelen en twee jeu de boulesbanen om uw vaardigheden te tonen of gewoon voor de gezelligheid een spelletje te spelen.

We nodigen u uit om gebruik te maken van alle faciliteiten. Plezier en sportiviteit staan voorop!

 

Er zijn twee tafeltennistafels, batjes en balletjes zijn te koop in de winkel en te leen bij de bar. Ook worden er regelmatig tafeltennis toernooien georganiseerd.

Op het sportveld kunt u naar hartenlust uw energie kwijt bij een van de mogelijkheden die het veld biedt en de activiteiten die er worden georganiseerd. Er zijn ook twee jeu de boulesbanen aanwezig. Er is een volleybalveld waar af en toe een toernooi georganiseerd wordt, maar waar u natuurlijk ook met een eigen groepje gebruik van kunt maken.