Zwembad van Le Roptai

Het zwembad van Le Roptai biedt verkoeling en plezier tijdens de warme zomermaanden. Dit verwarmde openluchtzwembad heet gasten welkom bij mooi weer in juli en augustus. Met een groot zwembad van 16 bij 8 meter en een diepte variërend van 1,20 tot 1,50 meter, naast een peuterbadje van 4 bij 4 meter met een diepte van slechts 0,40 meter, is er voor ieder wat wils.

Recente verbeteringen

In de afgelopen jaren heeft het zwembad diverse verbeteringen ondergaan. Een nieuwe ligweide, een volledig vernieuwd terras, een douche bij de entree en een vervangen zeil voor het grote bassin zijn enkele van de aangebrachte wijzigingen. Bovendien kan het zwembad nu afgedekt worden, om het schoon en warm te houden.

Veiligheid eerst

Een belangrijke verandering is de vereiste aanwezigheid van een badmeester tijdens openingstijden. Dit zorgt voor extra veiligheid en heef ertoe geleid dat het zwembad voortaan alleen geopend is bij goed weer van begin juli tot eind augustus. We vragen alle bezoekers vriendelijk het ter plekke aangeplakte reglement door te nemen voor een veilig en plezierig bezoek.