Groepen

Met een groep kan je alle kanten op en rond Le Roptai. Wat betreft verblijf zijn er diverse mogelijkheden. Naast kamperen in groepsverband bestaat er de mogelijkheid een of meerdere huisjes, caravans of blokhutten te huren. Ook is het in het laagseizoen mogelijk voor een of meerdere dagen de kantine of serre (met of zonder gebruik van keuken) te huren. Ontbijt en maaltijden zijn op afspraak mogelijk.

Voor een groep van maximaal 14 personen is er een houten trekkershut beschikbaar. In deze trekkershut zijn drie slaapkamers met stapelbedden. Ook is er een woongedeelte met een grote houten eettafel, een grote koelkast, twee vier pits gasstellen en koud stromend water. Er is geen douche en toilet, daarnaast beschikken wij sinds kort over 8 zespersoons safaritenten, die van Pasen tot de Herfstvakantie te huur zijn.

Natuurlijk kunt u ook met een groep een aantal Noorse blokhutten of stacaravans huren.
Aan te raden is het rijtje Noorse Blokhutten (nummers 306, 307, 308) waar een groep van ongeveer 10-15 personen net wat meer luxe zal ondervinden dan in de houten trekkershut.

Vanaf 20 personen hanteren we speciale groepstarieven. Voor meer informatie of voor een offerte kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met de receptie.

 

Ontbijt en maaltijden zijn op afspraak mogelijk. Het huren van de Serre is geschikt voor allerlei doeleinden.