Kamphuisje 64

Kamphuisje 64 is een ruime houten hut boven op een heuvel. De hut is te bereiken via een steil wandelpad of met de auto via het hoofdpad. Achter het kamphuisje bevindt zich een vlak terras. Voor het huisje is een breed balkon op houten palen. Hierdoor is de hut minder geschikt voor mensen met kleine kinderen.

Dit kamphuisje is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een gerenoveerde woonkeuken, drie slaapkamers en een zeer ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Deze badkamer is bereikbaar via een van de slaapkamers met een stapelbed. In de linker slaapkamer staat ook een stapelbed. In de rechter slaapkamer staat een smal tweepersoons bed (120cm breedte). De bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Lakenpakketten zijn optioneel te huur via de receptie.

De houten hut, voorzien van gasverwarming, is eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is een gasfornuis met oven en koelkast. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat. De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met zes stoelen en een klein bankje.

Reserveren kamphuisje 64: klik hier

Huisje 64 is mooi gelegen en biedt ruimte aan 6 personen

De plattegrond van huisje 64

Huisje 64 beschikt over een mooi groot terras waar u kunt genieten van het weer