Stacaravans

Le Roptai beschikt over zes stacaravans voor de verhuur. Het zijn ruime caravans geschikt voor 4 tot 6 personen. In 2019 hebben wij twee nieuwe IRM caravans met 3 slaapkamers in de verhuur (no53 en 54), een caravan (no48) is luxueus ingericht en heeft bijvoorbeeld een airconditioning. De overige drie zijn grote houten stacaravans die naast elkaar staan boven in het kampeerbos. In de stacaravans zijn geen honden toegestaan.

De stacaravans hebben allen een ruime woonkamer met open keuken en zijn van alle gemakken voorzien. In vijf van de zes stacaravans is er douche en toilet aanwezig, in één van de vier een wastafel en toilet.

De caravans worden in het laagseizoen en tussenseizoen per nacht verhuurd. In het tussenseizoen is tijdens vakanties en feestdagen de minimale verblijfsduur drie nachten en in het hoogseizoen zijn de huisjes bij voorkeur een hele week te huur. Wilt u in het buitenseizoen een late check-uit dan kan dat tegen betaling van een toeslag.

Stacaravan reserveren: klik hier

De andere stacaravans staan boven op de heuvel en bieden rust en ruimte aan vakantiegangersIn alle stacaravans vind u ook een mooie open keuken