Ontdek onze Safaritenten

Onze safaritenten zijn de perfecte keuze voor een comfortabel verblijf met een groep of familie. Ze zijn ruimtelijk ontworpen met een vloeroppervlakte van 40 vierkante meter en bieden stahoogte door de hele tent. Het unieke aan deze tenten is de voorkant die volledig geopend kan worden, ideaal voor die warme, zonnige dagen. Bovendien zijn er twee slaapcabines; één met twee stapelbedden en de andere met een tweepersoonsbed, allen ontworpen voor een goede nachtrust.

De keuken op wielen is een bijzonderheid die het mogelijk maakt om zowel binnen als buiten te koken, afhankelijk van het weer. De keuken bevat een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en alles wat nodig is voor een heerlijke maaltijd. Onder de luifel vind je een comfortabele loungeset, ideaal voor die relaxte uurtjes buiten, ongeacht het weer. Het is belangrijk te vermelden dat hoewel de tent geen sanitaire voorzieningen of stromend water biedt, het wel voorzien is van elektriciteit en essentiële apparatuur zoals een koelkast en koffiezetapparaat.

We bieden acht safaritenten aan, verdeeld over een open veld en een sfeervol kampeerbos, waardoor je kunt kiezen voor de omgeving die het beste bij jou past. Speciaal voor gezinnen met zeer jonge kinderen raden we Veldtent 234 en Bostenten 311 en 313 aan. Ontsnap aan het alledaagse en boek jouw unieke verblijf bij ons.

    

Online Reservering Safaritent: klik hier

Safaritent voor maximaal zes personen

Plattegrond van de safaritent   Eetgedeelte met stoelen, keukenservies etc inbegrepen

De safaritent heeft een ruim vlonder, plek genoeg voor een terrasje   De ingerichte en verrijdbare keuken van de safaritent 

Stevige stapelbedden in de vierpersoons slaapkamer van de safaritent   Een totaaloverzicht van de inrichting van de safaritent

De safaritent is uitgerust met een verrijdbare keuken