Vacatures

Op Le Roptai werken enthousiaste mensen in een gezellige sfeer, zowel het hele jaar door als in het drukkere hoogseizoen. In de maanden mei tot augustus is er de meeste kans op vacatures voor het hoogseizoen. Hou daarvoor deze pagina in de gaten.

Momenteel hebben we geen vacatures. U kunt wel een open sollicitatie sturen. Wij houden dan indien gewenst uw curriculum vitae in portefeuille bij gebleken geschiktheid.

In drukke periodes werken wij verder met studenten die volgens de zogeheten studentencontracten in dienst zijn. Mocht je interesse hebben om in de zomerperiode als werkstudent bij ons aan de slag te gaan stuur dan een motivatiemail met curriculum vitae naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Stagiaires en vrijwilligers zijn ook van harte welkom om mee te werken in ons leuke team. Wij zijn op diverse disciplines een leerbedrijf voor studenten. Onze vrijwilligers zorgen er voor dat ons terrein er goed uit ziet en verrichten hand- en spandiensten. Voor soorten werkzaamheden en voorwaarden om bij ons als vrijwilliger te komen werken neemt u contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.