14-persoons hut 63

Deze houten groepshut is geschikt voor maximaal 14 personen. Het is een eenvoudig ingerichte hut zonder douche en toilet maar wel met een volledig ingerichte keuken met grote koelkast, een fornuis en koud stromend water. Voor de douches en toiletten kan gebruik gemaakt worden van het sanitaire gebouw onder de receptie. Douchemunten hiervoor zijn bij de receptie te koop.

In de hut bevinden zich vier vertrekken. In de woonkeuken is een grote houten tafel en een lange houten bank met kussens. Ook zijn er klapstoelen aanwezig. In de drie slaapkamers zijn in totaal 7 stapelbedden en garderobekasten aanwezig. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

In 1990 is deze groepshut door twee werkstudenten een keer gekscherend ‘Le Château‘ genoemd. Deze naam heeft het altijd gehouden. Ondanks dat het ‘Château’ geen toilet of douche heeft is er wel een gasverwarming en een volledig ingericht keukenblok met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat aanwezig.

Reserveren 14-persoons hut 63: klik hier

De plattegrond van trekkershut 63, die ruimte biedt aan maximaal 14 personen