Korte vakantie of lang verblijf, het kan beide op Le Roptai

Voor een kort verblijf op Le Roptai heeft u de keuze om te komen met uw eigen kampeermiddel, zoals een caravan of tent. Maar wij bieden ook graag de mogelijkheid om één van onze accommodaties te huren. De kampeerplaatsen zijn prachtig gelegen op verschillende velden en voor de avontuurlijke vakantieganger is zelfs kamperen in het bos een optie.

Ook zijn er het hele jaar door kamphuisjes, stacaravans, Noorse blokhutten en in het seizoen safaritenten beschikbaar voor degenen die iets unieks zoeken.

Voor groepsverblijven bieden wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden die uw verblijf onvergetelijk zullen maken. Of u nu met een groep vrienden komt, een familiereünie organiseert, of een werkgerelateerd verblijf plant, we hebben voor elk wat wils.

Bent u van plan een langere tijd te verblijven? Overweeg dan een seizoenplaats te huren op ons terrein. Deze seizoensplaatsen, verspreid over het hele terrein, bieden veel voordelen en zijn erg populair. Bekijk onze 'Te koop' sectie voor een overzicht van beschikbare plaatsen en (sta)caravans die op het terrein te koop worden aangeboden.


De drie naast elkaar gelegen Noorse blokhutten zijn gelegen tussen het zwembad en het kampeerveld.   In het bos, achter het zwembad, is het mogelijk met kleinere tenten te kamperen.