Welkom bij de Receptie van Le Roptai!

De receptie van onze camping is uw eerste stop voor een fantastisch verblijf. Gelegen in het hart van Le Roptai, direct tegenover de kantine, is onze receptie meer dan alleen een plek voor inchecken. Hier vindt u essentiële informatie over lokale attracties en bezienswaardigheden, en kunt u terecht voor praktische zaken zoals douchemunten, kranten, souvenirs, en meer.

Ons ervaren team staat klaar om u met open armen te ontvangen en te helpen met al uw vragen. Of het nu gaat om advies voor een dagje uit of hulp bij problemen, wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke ervaring heeft. Vergeet niet bij aankomst alle info te vragen over de camping, van afvalscheiding tot de faciliteiten die wij bieden. Je kan deze info ook bekijken in onze Camping Comfort App.

Heeft u medische hulp nodig of wilt u deelnemen aan activiteiten zoals paardrijden of kajakken? Ons team wijst u de weg. De receptie is niet alleen uw informatiepunt maar ook de plek waar u alles regelt om uw verblijf bij Le Roptai zo aangenaam mogelijk te maken.

 

   Komt u buiten openingstijden van de receptie aan dan mailt  of belt u van te voren met de receptie zodat wij u kunnen instrueren waar u een kampeerplaats kunt uitzoeken, u kunt dan de volgende ochtend komen voor de inschrijving op de receptie.

Komt u aan voor één van onze accommodaties, dan verwittigen wij u op voorhand hoe u aan de sleutel geraakt.