Receptie (bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +32(0)84388319)

De receptie van de camping bevindt zich in het centrum van het terrein, tegenover de kantine. Naast allerlei praktische zaken is er op de receptie ook een enorme schat aan informatie te vinden over de attracties en bezienswaardigheden. Voor aankoop van douchemunten, kranten, kleine souvenirs, sigaretten, ijs, ansichtkaarten en postzegels, wandel- en wegenkaarten, batterijen en buitensportartikelen kunt u er ook terecht. In de laagseizoenperiode is een deel van het assortiment uit de kampwinkel in de receptie te koop.

De medewerkers hebben jarenlange ervaringen en helpen u graag op weg. Op onze pagina’s ‘toeristische attracties‘, ‘dorpen en stadjes’, ‘winkelen en markten’ en ‘activiteitenkalender’ vindt u meerdere suggesties voor uitstapjes vanaf Le Roptai! De receptie is het centrale informatiepunt van Le Roptai. Mocht er onverhoopt iets niet naar uw zin zijn dan kijken wij graag hoe we het kunnen oplossen. Meld het ons!

Tijdens uw inschrijving bij aankomst krijgt u allerlei informatie over onder andere uw kampeerplaats of accommodatie, afvalscheiding (zie pagina ‘de groene uil’), de activiteiten op het terrein, de faciliteiten als zwembad, kantine, kampwinkel, wasserette.

Op de receptie verzorgen wij tijdens het hoogseizoen ook de inschrijvingen voor allerlei activiteiten. Het activiteitenprogramma is wekelijks af te halen. De activiteiten variëren van knutselen tot boogschieten en staan onder begeleiding van onze medewerkers.

Indien u een arts nodig heeft kunnen wij u verwijzen naar de dichtstbijzijnde huisarts of apotheek die van wacht is. Het dichtstbijzijnde ziekenhuis is in Aye vlakbij Marche-en-Famenne. Op de camping zelf is een EHBO ruimte.

Verder kunt u op de receptie uw wifi-aansluiting regelen en kunt u reserveren voor paardrijden, een kayakafvaart of andere activiteiten. Ook kunt u de PassHan kopen, die toegang geeft tot alle attracties in Han-sur-Lesse.

 

De medewerkers hebben jarenlange ervaringen en helpen u graag op weg. 

De openingstijden van de receptie zijn in 2021:

 Hoogseizoen 10u-13u en 15u-21u
   
 Tussenseizoen 9u-13u en 15u-19u
   
 Laagseizoen 9u-13u in het weekend langer
   
 Tussen 15 november en 15 maart:  alleen open op maandag en zaterdag van 9-13 uur
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Komt u buiten openingstijden van de receptie aan dan kunt u vast een kampeerplaats uitzoeken en de volgende ochtend komen voor de inschrijving op de receptie. Komt u aan voor één van onze accommodaties, dan verwittigen wij u op voorhand hoe u aan de sleutel geraakt.

'De receptioniste belde voor ons de dichtstbijzijnde garage toen we met pech stonden'