Noorse blokhutten

De Noorse blokhutten op Le Roptai zijn gebouwd midden jaren negentig en hebben een karakteristieke bouw. Ze zijn met hetzelfde hout gebouwd als het receptiegebouw. Elke Noorse blokhut op Le Roptai heeft een woonoppervlakte van 33 m2 en is comfortabel ingericht. Hoewel er geen zitbank en TV aanwezig is, is de blokhut verder van alle gemakken voorzien. De keuken is volledig ingericht met een koelkast, een oven, een vier-pits gasstel, pannen, bestek en servies.

De blokhutten hebben een luxere uitstraling dan de kamphuisjes of caravans, maar zijn evenwel
gezellig en knus. Er is een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. In de blokhutten zijn verder twee slaapkamers; één met een smal tweepersoonsbed en één met twee stapelbedden waardoor het geschikt is voor maximaal 6 personen.

De Noorse blokhutten worden in het laagseizoen per nacht verhuurd, waarbij elke 7de nacht gratis is. In het tussenseizoen is de minimale verblijfsduur drie nachten en in het hoogseizoen zijn de huisjes enkel van zaterdag tot zaterdag te huur. Wilt u in het buitenseizoen een late check-uit dan kan dat tegen betaling van een toeslag.

Online Reservering Noorse Blokhut: klik hier

'De blokhut leek wel op een klein chalet door het gebruik van veel houten balken'

 De Noorse blokhutten zijn gelegen tussen het kampeerveld en het zwembad

Elke Noorse blokhut heeft een woonoppervlakte van 40 m2.

De stijlvolle keuken is volledig ingericht met een koelkast, een oven, een vier-pits gasstel, pannen, bestek en servies.De blokhutten hebben een luxere uitstraling dan de kamphuisjes of caravans, maar zijn evenwel gezellig en knus.