Wifi op Le Roptai

Welkom bij Le Roptai, waar u als gast kunt genieten van gratis wifi-verbinding over het hele terrein! Onze faciliteit streefternaar om u altijd verbonden te houden, of u nu ontspant bij uw accommodatie of de mooie natuur rondom ontdekt. We begrijpen hoe belangrijk het is om toegang tot internet te hebben, of het nu gaat om werk, het bijhouden van sociale media, of gewoon om te ontspannen met een online film.

Verspreid over Le Roptai zijn meerdere wifi toegangspunten zorgvuldig opgesteld. Dit zorgt ervoor dat waar u zich ook bevindt op het terrein, u altijd toegang hebt tot een sterke en stabiele internetverbinding. Het beste van alles is dat dit volledig gratis is en u geen inlogcode nodig heeft om verbinding te maken. Eenvoudig, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk!

Hoe verbindt u met onze Wifi?

1. Zoek in de wifi-instellingen van uw apparaat naar het netwerk met de naam 'Le Roptai WiFi'.

2. Selecteer dit netwerk. Omdat er geen inlogcode vereist is, zou u automatisch verbonden moeten zijn na selectie.

3. Geniet van onbeperkte toegang tot het internet op uw apparaat.

We hopen dat u deze voorziening op prijs stelt en dat het uw verblijf bij Le Roptai nog aangenamer maakt. Mocht u vragen hebben over de wifi of hulp nodig hebben bij het verbinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met de receptie. We helpen u graag!