Trekkershut Comfort 314

Deze Trekkershut Comfort (Noorse Blokhut) bevindt zich meer aan de bovenzijde van het kampeerveld en biedt een mooi uitzicht op het veld. De blokhut is geschikt voor maximaal 6 personen en beschikt over een woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is één kamer met een smal tweepersoonsbed en één kamer met twee stapelbedden. De bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.


Deze trekkershut comfort, voorzien van gasverwarming, is luxer ingericht dan de kamphuisjes. In de woonkeuken is een inbouwkeuken met fornuis, oven en koelkast. Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat.

De woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen.

Er zijn verder twee fauteuils per blokhut en op het terras bevindt zich een picknicktafel. De hut is aangesloten bij het netwerk van www.trekkershutten.nl

Deze trekkershut is het hele jaar door online per nacht boekbaar. Voor beschikbaarheid en boeking: klik hier  check-in: 15u30, check-out: 10u30

Deze Noorse blokhut bevindt zich meer aan de bovenzijde van het kampeerveld en biedt een mooi uitzicht op het veld.

De luxe ingerichte blokhut is geschikt voor maximaal 6 personen.

De volledig ingerichte woonkeuken is voorzien van een houten tafel met vier stoelen en twee fauteuils. Er is een slaapkamer met een smal tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee stapelbedden. De luxe inbouwkeuken beschikt over een fornuis, oven en koelkast met vriesvak.