Huisje 303

Dit kamphuisje wordt ook wel het Hans-en-Grietje huisje genoemd. Het heeft een karakteristiek puntdak en ligt afgelegen van de andere huisjes bij het touwparcours en vlakbij het zwembad. Het huisje is eenvoudig ingericht en bestaat volledig uit hout, heeft een douche en toilet en is geschikt voor maximaal 4 personen.

In de woonkeuken staat een bedbank met onderschuifbed, een eettafel met vier stoelen en er is een open trap naar de etage, waar zich een smal tweepersoonsbed bevindt. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en hoofdkussens. Een lakenpakket is optioneel te huur via de receptie.

Het houten huisje, voorzien van gasverwarming, is een eenvoudig maar efficiënt ingericht. In de woonkeuken is verder een fornuis en een koelkast (met vriesvakje). Verder is de keuken volledig ingericht met bestek, servies, kookgerei en een koffiezetapparaat.

Kamphuisje 303 reserveren: klik hier

'Ons sprookjeshuisje zullen we niet snel vergeten, sterker nog: we hebben het al weer gereserveerd'

Dit sprookjesachtige huisje is geschikt voor 4 personen

De plattegrond van huisje 303

Het terras van het huisje ligt mooi beschut tussen de bomen De woonkamer beschikt over een keuken, eettafel en een zithoek met een bank Huisje 303 beschikt over een eigen badkamertje en een appart toilet